Over de vzw 

VZW GUMMARUS OLV

In 2017 richtten Scouts Sint-Gummarus en Gidsen OLV vzw Gummarus OLV op om de lokalen in erfpacht te nemen en te renoveren. Met de vzw creëren we een nieuwe plek waar vrijwilligers met een hart voor de scouts onze werking kunnen ondersteunen.

Wat doen we?

De  vzw ondersteunt de werking van de twee scoutsgroepen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het spel van scouting. De vzw:

Kom erbij!

Scouts steunt op het werk en plezier van vrijwilligers. Versterk jij ons team? Alle talenten en engagementen groot of klein zijn welkom: van eens langskomen op een scoutscafé tot zelf iets uit de grond stampen.

Medewerkers

Als medewerker kies je zelf wanneer je mee de handen uit de mouwen wil steken.

Groendienst

Groene vingers? Een paar keer per jaar onderhouden de helden van de groendienst onze prachtige stadstuin. Drankje en muziekje erbij: plezier verzekerd!

Verhuurteam

Dankzij het verhuurteam kunnen andere scoutsen bij ons op weekend komen. En het brengt geld in het laatje. Win-win dus!

Evenementen

In het woord 'organiseren' zit het woord 'eren'. Wat dat verder ook mag betekenen: dit team zorgt voor topevenementen!

Communicatie

Is mailen weer hip of toch maar een snelle post op Insta? Woordkunstenaars en fotografen, brengen jullie de vzw in woord en beeld? 

Juridisch

Vz-watte? Kleine lettertjes hebben voor jou geen geheimen. Statuten, erfpachten... dankzij dit team kunnen we op onze beide oren slapen.

Verbouwingen

Handen uit de mouwen! Geef jij mee vorm aan de inrichting? Van een likje verf tegen de muur tot een nieuwe keuken, jij maakt het mee mogelijk.

Bestuur

Samen met de groepsleiding van de scoutsgroepen leidt het bestuursorgaan onze vereniging in goede banen.

Geïnteresseerd? Spreek ons aan of stuur een mailtje naar vzw@gummarusolv.be.